Support the ongoing development of Laravel.io →
Installation Configuration Laravel.io
Last updated 7 months ago.
0

Hi, it looks like you have the path slightly wrong on the homestead box.

Your file: folders: - map: /Users/tjnine/Projects to: /Users/tjnine/vagrant/Projects/SiteOne

Should be something like: folders: - map: ~/Projects to: /home/vagrant/Projects

Notice the folder is mapped to/home/ also you need to remove /SiteOne to match the same structure

0

That worked, I followed your instructions to the letter and it works but now when I go to my browser I get the text "It Works!" and when I type all different paths that it might be I get a 404.

here is my new homestead.yam file... http://laravel.io/bin/2W1d3

I have tried two different directory structures...

here is my first directory structure
..Projects
...Homestead
...Laravel
....SiteOne
.....public

here is my second directory structure
..Homestead
..Projects
...Laravel
....SiteOne
.....public

I also took out the SiteOne directory as advised with both of those and got the same. I should also note that when I go to homestead.local I get no input specified but when I use the ip I get "It Works!"

Last updated 7 years ago.
0

Sign in to participate in this thread!

Full Stack Europe

Your banner here too?

teejten9 teejten9 Joined 3 Mar 2014

Moderators

We'd like to thank these amazing companies for supporting us

Your logo here?

Laravel.io

The Laravel portal for problem solving, knowledge sharing and community building.

© 2022 Laravel.io - All rights reserved.